210 7647305
 

MyMANAGER SaaS

Εκτύπωση


MyMANAGER SaaS

ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET
SaaS... ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!
Το MyMANAGER SaaS αποτελεί την συνδρομητική υπηρεσία της QUALISYS SOFTWARE, η οποία σας παρέχει την πλήρη λειτουργία του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο Internet. Ανήκει στην σύγχρονη γενιά εφαρμογών εμπορικής διαχείρισης και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μηχανογράφησης κάθε επιχείρησης, με χαμηλό κόστος!

Είναι κατάλληλο για την διαχείριση και καταχώρηση των οικονομικών συναλλαγών όλων των επιχειρήσεων με εμπορική δραστηριότητα και των εταιρειών παροχής υπηρεσιών, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με την λύση CRM που παρέχουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

SaaS και Cloud Computing!
SaaS - Λογισμικό ως υπηρεσία "Software as a Service", είναι η σύγχρονη προσέγγιση στο χώρο της διάθεσης εφαρμογών πληροφορικής, που βασίζεται στη λογική της υπενοικίασης λογισμικού από έναν πάροχο υπηρεσιών, αντί της αγοράς άδειας χρήσης.

Cloud Computing, είναι η διάθεση εφαρμογών στο «σύννεφο», μέσω των υποδομών των παρόχων internet. Η υιοθέτηση αυτού του μοντέλου μειώνει το κόστος εξοπλισμού (hardware) και λογισμικού (software) που απαιτεί η μηχανογράφηση κάθε εταιρείας.

Εικόνα Εύκολη και ασφαλής πρόσβαση στο λογισμικό με μια απλή σύνδεση Internet. Κάθε φορά που το χρειάζεστε, όπου και αν βρίσκεστε από όπ υπολογιστή!
Εικόνα Πιστοποιημένες διαδικασίες ασφαλείας με ιδιαίτερη βάση δεδομένων για κάθε πελάτη (ταυτοποίηση χρηστών, κρυπτογράφηση δεδομένων, κ.λ.π).
Εικόνα Σύνδεση με φορολογικό μηχανισμό και απομακρυσμένη τιμολόγηση.
Εικόνα Υποστήριξη υποκαταστημάτων χωρίς ανάγκη κεντρικών υποδομών (server).

Οι εφαρμογές MyMANAGER SaaS, φιλοξενούνται στο data center της Rackspace.rackspace logo

Περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό εμπορικής διαχείρισης
MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ! 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μικρότερο κόστος!
Ξεχάστε...

Εικόνα το κόστος αρχικής επένδυσης και συντήρησης του λογισμικού!
image την αγορά αδειών χρήσης!
image τη λήψη backup (αντίγραφα ασφαλείας)!
image την προμήθεια και συντήρηση κεντρικών υποδομών(server)!


Μεγαλύτερο όφελος!

Το MyMANAGER SaaS, παρέχει ότι χρειάζεστε για την πλήρη και ασφαλή λειτουργία με το κόστος της ετήσιας συνδρομής:

tick Εύκολη και ασφαλής πρόσβαση στο λογισμικό με μια απλή σύνδεση Internet.
tick Υποστήριξη υποκαταστημάτων χωρίς ανάγκη κεντρικών υποδομών.
tick Αυτόματη εγκατάσταση και διάθεση αναβαθμίσεων και νέων εκδόσεων του λογισμικού.
tick Λειτουργία 24x7 και κρυπτογράφηση στα δεδομένα σας, σε βάση δεδομένων υψηλής διαθεσιμότητας εγκατεστημένη σε datacenter ασφαλείας.
tick Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση βάσης δεδομένων χωρίς ευθύνη του πελάτη και αδιάλειπτη διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου.

SaaS

Τώρα η Μηχανογράφηση Saas πάει παντού!!

ΠΕΛΑΤΕΣ

the fixers logo

pixel brothers logo

focus on apps group logo

agema logo

safeliving logo

epipla logo

CASE STUDY


THE FIXERS logo
Με την έναρξη του πρώτου εξειδικευμένου εργαστηρίου THE FIXERS (επισκευή smartphones, service laptop, tablet, pcs, MacBook, iPod), στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Εγκαταστάθηκε το λογισμικό MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD, με 3 θέσεις εργασίας ανά κατάστημα - για την μηχανογράφηση, την διαχείριση των δελτίων παραλαβής, των παραστατικών πωλήσεων χονδρικής - λιανικής και τον έλεγχο της αποθήκης ειδών. Η Qualisys Software, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει στον χώρο της πληροφορικής, υλοποίησε για τα εξειδικευμένα εργαστήρια THE FIXERS πλατφόρμα παρακολούθησης των επισκευών (σε όλα τα στάδια).
"Η σύγχρονη λύση MyMANAGER στο CLOUD αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα επιλογής για την μηχανογράφηση των καταστημάτων μας, σε συνδυασμό με το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και την τεχνογνωσία της Qualisys, από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Η υλοποίηση του web portal service σε διασύνδεση με το MyMANAGER, αναβάθμισε σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης προς τους πελάτες, που είναι κύριο μέλημα μας, αναφέρει ο κ. Ζηδιανάκης Δημήτρης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων THE FIXERS".


Διαβάστε εδώ

DEMO

 • Συμπληρώστε σωστά την παρακάτω φόρμα και στη συνέχεια
 • Eλέγξτε το E-mail σας για την λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης του MyMANAGER SaaS.
 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ
  Όνομα:*
  Επώνυμο:*
  Τηλέφωνο:*
  E-mail:*
  Τίτλος:


  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
  Επωνυμία:*
  Δραστηριότητα:
  Περιοχή:
  Web Site:
  Πως μας βρήκατε:  Επικοινωνήστε μαζί μου για να με ενημερώσετε για το πρόγραμμα
  * Υποχρεωτικό πεδίο

   
  Live Chat