Βραβείο για την SugarCRM στην κατηγορία “Best CRM” 2017

Εκτύπωση
Cupertino 30 Ιουνίου 2017 - Η εταιρεία SugarCRM, που δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις στην αγορά, με την πιο καινοτόμο, ευέλικτη και οικονομικά προσιτή λύση CRM, ανακοίνωσε σήμερα ότι, το Sugar είναι για τρίτη συνεχή χρονιά ο νικητής στα βραβεία του PC Magazine στην κατηγορία “Best CRM Service 2017”. Οι κατηγορίες που κλήθηκαν οι πελάτες να ψηφίσουν την αγαπημένη τους λύση CRM ήταν: αξιοπιστία, συνολική ικανοποίηση, εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη, σύσταση σε υποψήφιους πελάτες.

Στα φετινά Επιχειρηματικά Βραβεία του PC Mag, καλύτερης λύσης CRM, συμμετείχαν 236 εταιρείες (αύξηση από πέρυσι). Μόνο έξι εταιρείες έλαβαν αρκετούς ψήφους για να ληφθούν υπόψη στην διάκριση. Δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς τα τελευταία χρόνια έξι είναι οι εταιρείες στους φιναλίστ του ανταγωνισμού. Επίσης, δεν αποτέλεσε έκπληξη η διάκριση της SugarCRM, με ανώτερο σκορ σε κάθε ενιαία κατηγορία. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα σε περισσότερες από 120 χώρες βασίζονται στη SugarCRM.
Η ομάδα της SugarCRM έλαβε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο Best CRM 2017, στα Business Choice Awards PC Magazine's έναντι ισχυρού ανταγωνισμού.

“Στην SugarCRM έχουμε κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να εστιάσουμε στις βασικές δυνατότητες του CRM, προκειμένου να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να χτίσουν καλύτερες επιχειρηματικές σχέσεις. Τα αποτελέσματα μας τα τελευταία τρία χρόνια στα PC Magazine Awards, είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, γιατί αποδεικνύουν αυτό που κάνουμε, με απήχηση στη βιομηχανία, ενθουσιασμό και ικανοποίηση που έχουν οι χρήστες του CRM με το Sugar.” Αναφέρει ο Clint Oram, co-founder and CMO at SugarCRM. Δημοσίευση PCMag.com…

Η QUALISYS SOFTWARE είναι ο επίσημος συνεργάτης στην Ελλάδα και την Κύπρο της SugarCRM.
 
Live Chat