210 7647305
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
 

Το MyMANAGER CLUB διαχειρίζεται τα μέλη του Α.Σ.Κ.ΝΤΕΡΗ (DEREE ATHLETIC CLUB)

Εκτύπωση
Ο Αθλητικός Σύλλογος του Κολλεγίου ΝΤΕΡΗ, λειτουργεί Αθλητικές Ακαδημίες με σκοπό την παροχή ποιοτικής αθλητικής εμπειρίας και εκμάθησης των σπορ στα παιδιά. Το επίκεντρο είναι η ανάπτυξη βασικών, μέσων και προχωρημένων δεξιοτήτων των σπορ, προωθώντας ταυτόχρονα τη σημασία της προσήλωσης στις αναγνωρισμένες αξίες του αθλητισμού. Λειτουργεί επίσης και πρόγραμμα ενηλίκων όπου αντί συνδρομής τα μέλη έχουν την δυνατότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κολλεγίου.

Περισσότερα...
 

Τα καταστήματα “THEFIXERS” εμπιστεύθηκαν το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Εκτύπωση

Τα εξειδικευμένα εργαστήρια THEFIXERS, ειδικεύονται στις επισκευές κινητών τηλεφώνων iPhone και Smartphone και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Η επισκευή γίνεται επιτόπου μπροστά στα μάτια του πελάτη, σε υπερσύγχρονα Labs, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Περισσότερα...
 

Το WHY SLEEP επέλεξε το σύστημα ωρομέτρησης eTIME

Εκτύπωση

Το WHY SLEEP (Καπετανιάς Αναστάσιος - Ψαρράκος Δημήτριος) είναι Café - Bar, που εδρεύει στο Γκάζι Αττικής.

Προκειμένου οι υπεύθυνοι να μπορούν να διαχειρίζονται την ωρομέτρηση των υπαλλήλων, ανά βάρδια, ημέρα και συνολικά, εμπιστεύθηκαν το σύστημα eTIME της Qualisys Software σε διασύνδεση με τερματικό καταγραφής διελεύσεων και αποχωρήσεων, με χρήση καρτών προσέγγισης.

Περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 125
Live Chat