210 7647305
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
 

Βραβείο για την SugarCRM στην κατηγορία “Best CRM” 2017

Εκτύπωση
Cupertino 30 Ιουνίου 2017 - Η εταιρεία SugarCRM, που δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις στην αγορά, με την πιο καινοτόμο, ευέλικτη και οικονομικά προσιτή λύση CRM, ανακοίνωσε σήμερα ότι, το Sugar είναι για τρίτη συνεχή χρονιά ο νικητής στα βραβεία του PC Magazine στην κατηγορία “Best CRM Service 2017”. Οι κατηγορίες που κλήθηκαν οι πελάτες να ψηφίσουν την αγαπημένη τους λύση CRM ήταν: αξιοπιστία, συνολική ικανοποίηση, εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη, σύσταση σε υποψήφιους πελάτες.

Περισσότερα...
 

Το MyMANAGER στο CLOUD επέλεξε η MULTINUTRY COSMETICA για την μηχανογράφηση

Εκτύπωση
H Multinutry Cosmetica, με έδρα στην Αργυρούπολη και υποκαταστήματα στην Αττική, έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραγωγή και προετοιμασία καλλυντικών προϊόντων, όπως επίσης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο τους. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα καλλυντικά εξάγονται στο εξωτερικό και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα Lucy Pink.

Περισσότερα...
 

Το MyMANAGER CLUB διαχειρίζεται τα μέλη του Α.Σ.Κ.ΝΤΕΡΗ (DEREE ATHLETIC CLUB)

Εκτύπωση
Ο Αθλητικός Σύλλογος του Κολλεγίου ΝΤΕΡΗ, λειτουργεί Αθλητικές Ακαδημίες με σκοπό την παροχή ποιοτικής αθλητικής εμπειρίας και εκμάθησης των σπορ στα παιδιά. Το επίκεντρο είναι η ανάπτυξη βασικών, μέσων και προχωρημένων δεξιοτήτων των σπορ, προωθώντας ταυτόχρονα τη σημασία της προσήλωσης στις αναγνωρισμένες αξίες του αθλητισμού. Λειτουργεί επίσης και πρόγραμμα ενηλίκων όπου αντί συνδρομής τα μέλη έχουν την δυνατότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κολλεγίου.

Περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 127
Live Chat