210 7647305
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
 

Η "Κίνηση" Ποτά και Τρόφιμα επέλεξε το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Εκτύπωση

Η εταιρεία «Κίνηση» Ποτά & Τρόφιμα, δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και στην προώθηση ελληνικών προϊόντων εστίασης δικής της αντιπροσωπείας (Πειρίθοον Τσίπουρο Τυρνάβου) και αποκλειστικής διάθεσης (Ούζο Γιαννατσή, Οίνοι Βασδαβάνου, κ.α). Συμβάλει στην ανάδειξη «καλών» Ελληνικών προϊόντων, και επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο σε νέους συνεργάτες όσο και σε νέα προϊόντα.

Περισσότερα...
 

Το Pelagos Suites Hotel επέλεξε την ωρομέτρηση eTIME

Εκτύπωση
Το Pelagos Suites Hotel στην παραλία Λάμπη της Κω, είναι ένα φιλικό προς τις οικογένειες σύμπλεγμα δωματίων, σουιτών και διαμερισμάτων με μεγάλους εξωτερικούς χώρους, πισίνες και spa, μπαρ και εστιατόρια που κάνει τις διακοπές των επισκεπτών ακόμη πιο απολαυστικές και άνετες.

Περισσότερα...
 

Η EMW & η DealsShop επέλεξαν το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Εκτύπωση

Η EMW electric motor way, η οποία εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter και διάφορα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων και η Deals Shop, φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα eshop, πώλησης ειδών τεχνολογίας, αθλητισμού και auto-moto, επέλεξαν για την μηχανογράφηση τους την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD.

Περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 131
Live Chat