210 7647305
 

Έλεγχος QRCode αποδείξεων Φ.Η.Μ και διαβίβασης στην ΑΑΔΕ

Εκτύπωση

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή «appodixi» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι μπορούν να ελέγχουν από το κινητό τους τηλέφωνο, αν η απόδειξη που έλαβαν από τον επαγγελματία ή την επιχείρηση είναι γνήσια ή πλαστή, είναι σε λειτουργία. Παρακαλούμε, ελέγξτε τα QRCode των αποδείξεων που εκδίδετε, καθώς και την διαβίβαση των "Ζ" των Φ.Η.Μ στην ιστοσελίδα esend της ΑΑΔΕ. Η ιστοσελίδα esend δεν έχει καμία σχέση με το myDATA.

Έλεγχος QRCode αποδείξεων ταμειακής μηχανής

  • Ελέγξτε το QRCode των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών της προηγούμενης ημέρας, εφόσον έχετε εκτελέσει την διαδικασία "Ζ" την προηγούμενη ημέρα, με την εφαρμογή «appodixi». Θα πρέπει να εμφανίζονται οι διαβιβασμένες αποδείξεις.

Το QRCode δεν μπορεί να διαβαστεί,το QRCode διαβάζεται αλλά η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί είτε η Φ.Η.Μ δεν έχει δηλωθεί
  • Εφόσον βρεθούν QRCode που δεν σκανάρονται ή δεν έχουν διαβιβαστεί με το προηγούμενο Ζ, πρέπει να ελέγξετε την εγκυρότητα διαβίβασης των "Ζ" από την ιστοσελίδα esend.

Έλεγχος διαβιβασθέντων "Ζ" στην ιστοσελίδα esend
  • Ο έλεγχος γίνεται από την ιστοσελίδα esend -> Επιχειρήσεις -> Διαβιβασθέντα αρχεία S.TXT με τους κωδικούς TAXIS της επιχείρησης. Προσοχή, εκεί ίσως βρείτε και κλειστούς φορολογικούς μηχανισμούς ή ταμειακές μηχανές.
 
Live Chat