ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
 

MyMANAGER Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Διαβίβαση myDATA - QRCode

Εκτύπωση

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις στα λογιστικά στοιχεία που εκδίδονται από την 1.1.2024 και εφεξής, είναι υποχρεωτικό να υπάρχει και δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας (QRCode), στον οποίο εμπεριέχεται σύνδεσμος (URL) για την άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA, για την άμεση επισκόπηση σε φυλλομετρητή ιστού (browser) είτε της σύνοψης, είτε του συνόλου του παραστατικού, είτε και των δύο, όπως αυτά έχουν διαβιβασθεί.

Περισσότερα...
 

Απόσυρση από τη χρήση και οριστική παύση των ΕΑΦΔΣΣ

Εκτύπωση

Απόσυρση από τη χρήση και οριστική παύση Ειδικών Ασφαλών Φορολογικών Διατάξεων Σήμανσης Στοιχείων (ΕΑΦΔΣΣ) για το σύνολο των οντοτήτων

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Α.Α.Δ.Ε. Α.1073/13.7.2023 ορίζεται η αναγκαστική παύση όλων των Ειδικών Ασφαλών Φορολογικών Διατάξεων Σήμανσης Στοιχείων (ΕΑΦΔΣΣ) παλαιού τύπου και αντικατάσταση τους με νέου τύπου, με σκοπό τη διασφάλιση της αυθεντικότητας και της ακεραιότητας των εκδιδόμενων στοιχείων λιανικής πώλησης καθώς και την ασφαλή διαβίβαση δεδομένων στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) ΦΗΜ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία Α.1173/2022 απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...
 

Μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο της QUALISYS SOFTWARE για την λύση eTIME, στο MESSINIA FORUM

Εκτύπωση

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας, διοργάνωσε το συνέδριο "MESSINIA FORUM", για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο συζήτησης για σύγχρονες λύσεις, του κύκλου "Η σύγχρονη επιχείρηση εστίασης", o κύριος Παύλος Αλεκιζόγλου, μίλησε για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και παρουσίασε την ολοκληρωμένη λύση eTIME «Ωρομέτρηση Εργαζομένων και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», σε εκπροσώπους της εστίασης, του τουρισμού και της επιχειρηματικής καινοτομίας που συμμετείχαν.

Περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 36
Live Chat