ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εκτύπωση


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΗ QUALISYS SOFTWARE  είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς ανάπτυξης και προώθησης ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής και εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού, για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων. 

Το επιστημονικό προσωπικό της QUALISYS SOFTWARE με την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων πληροφορικής, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμόζει τις νέες τεχνολογίες ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες.

Με κοινούς στόχους και όραμα, όλα τα στελέχη της QUALISYS SOFTWARE εργάζονται καθημερινά με όρεξη για δημιουργία, με κύριο μέλημα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, των συνεργατών κυρίως με ήθος, φιλικότητα και σεβασμό στις εκάστοτε ανάγκες τους.

Η διοίκηση της επιχείρησης αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, όρεξη για δημιουργία, υπευθυνότητα και νέες ιδέες.

Γνωρίζουμε ότι η αξιοπιστία και η ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, επιδρούν αποφασιστικά στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Όραμα μας είναι η κατάκτηση της κορυφής στις αγορές τις οποίες απευθυνόμαστε, μέσω της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
 
Live Chat