Πελατειακή Διαχείριση με το SugarCRM στα κέντρα ανάπτυξης παιδιού ikid

Με απόλυτη επιτυχία η QUALISYS SOFTWARE ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του έργου Πελατειακής Διαχείρισης SugarCRM στα κέντρα ανάπτυξης παιδιού iKid (https://www.ikid.gr).

Τα κέντρα ανάπτυξης παιδιού iKid, παρέχουν λύσεις σε μαθησιακές δυσκολίες, όπως η δυσλεξία μέσω λογοθεραπείας, εργοθεραπείας. Ο υπεύθυνος της εταιρείας κύριος Νικολόπουλος Δημήτρης, επέλεξε το SugarCRM, για να μπορεί εύκολα και γρήγορα σε όλα του τα κέντρα να διαχειρίζεται:    

  • Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε παιδί.   
  • Ιστορικό δραστηριοτήτων : συχνότητα επισκέψεων του κάθε παιδιού, τηλεφωνικές κλήσεις, μαζικές αποστολές e-mails και ταχυδρομείου.
  • Εταιρικό και ατομικό ημερολόγιο.   
  • Αρχειοθέτηση και διαχείριση των εγγράφων του.   
  • Σύνδεση με την Εμπορική Διαχείριση των κέντρων του.

Το SugarCRM αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση CRM και έχει υλοποιηθεί σε πολλές επιχειρήσεις! Η QUALISYS SOFTWARE αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της SugarCRM στην Ελλάδα και στην Κύπρο.