Η SmartGroup επέλεξε το MyMANAGER

Εκτύπωση

Η SmartGroup, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας και της αυτοματοποίησης κτιρίων και κατασκευής μηχανημάτων παροχής νερού και ρεύματος (pillars).
Αντικείμενο, μα και φιλοσοφία της εταιρείας μας, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας, αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες, με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση και στο περιβάλλον. Κι όλα αυτά, με κόστος εργασίας, που να συμβαδίζει απόλυτα με την οικονομική κατάσταση της εποχής που διανύουμε - Καλαμακίδης Μ. Αντώνιος, ιδιοκτήτης της SmartGroup.

" Με την επιλογή του προγράμματος “MyMANAGER”, έχουμε ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο των παραστατικών μας, σωστά οργανωμένο το αρχείο με τα υπόλοιπα προμηθευτών - πελατών μας και επίσης, πολύτιμη βοήθεια, είναι η οργάνωση της αποθήκης μας. Η Qualisys Software – μετά από εποικοδομητική συζήτηση - μας βοήθησε στην σωστή επιλογή του προγράμματος καθώς και στο σωστό και εύχρηστο χειρισμό του. Είναι δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα, και η εξειδίκευση που κατέχει στον τομέα της πληροφορικής, μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς σε κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει ", αναφέρει ο κ. Καλαμακίδης Μ. Αντώνιος, ιδιοκτήτης της SmartGroup.

 
Live Chat