210 7647305
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
 

Η QUALISYS SOFTWARE είναι χορηγός της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Εκτύπωση

Την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (https://aeavolleyball.gr) ακαδημία Volley για όλες τις ηλικίες, με υψηλούς στόχους και διακρίσεις, στηρίζει έμπρακτα η QUALISYS SOFTWARE ως χορηγός, πρεσβεύοντας τον ελληνικό αθλητισμό και ενισχύοντας την σημασία της άθλησης σε όλες τις ηλικίες.

Περισσότερα...
 

Νέα εγκατάσταση του MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ και διασύνδεση με myDATA

Εκτύπωση

Η εταιρεία ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ εδρεύει στην Αργυρούπολη Αττικής, με δραστηριότητα στο χονδρικό εμπόριο και την εισαγωγή ξυλείας. 

Η Qualisys Software ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του λογισμικού MyMANAGER, και την μετάπτωση των δεδομένων τους από παλαιό πρόγραμμα. Με το MyMANAGER τα καταστήματα εκδίδουν ηλεκτρονικά όλα τα παραστατικά πωλήσεων, και διαχειρίζονται τις συναλλαγές των πελατών-προμηθευτών και εσόδων - εξόδων. Επίσης υλοποιήθηκε η διασύνδεση του προγράμματος για την διαβίβαση των παραστατικών στο myDATA.

Περισσότερα...
 

Η εμπορική διαχείριση MyMANAGER εγκαταστάθηκε στο Pet Shop ΚΙΒΩΤΟΣ

Εκτύπωση

Το κατάστημα Pet Shop ΚΙΒΩΤΟΣ-ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των κατοικιδίων, μέσα από προσεγμένα και εξειδικευμένα προιόντα για μικρά ζώα αλλά και βέλτιστες λύσεις για την υγιεινή και την διατροφή τους.

Περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 144
Live Chat