Μηχανογράφηση στο CLOUD του "MyMANAGER" επέλεξε η SafetyTech Hellas

Εκτύπωση

Η SafetyTech Hellas δραστηριοποιείται στην εμπορία συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής. Σε συνεργασία με υψηλής ποιότητας εργοστάσια και διαθέτοντας έμπειρους μελετητές, παρέχει τεχνογνωσία σε συνδυασμό με άμεση και πλήρη υποστήριξη των συστημάτων που διαθέτει.

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως πρόσωπο-κεντρική καθότι έχει άμεση και προσωπική επαφή με το πελατολόγιό της, και αυτό την καθιστά μαζί με την εμπειρία που διαθέτει, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας, με συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων.

“Επιλέξαμε το MyMANAGER, γιατί μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες, όπως: ηλεκτρονική τιμολόγηση και αυτόματη αρχειοθέτηση των παραστατικών, αυτόματα backup και updates και φυσικά την λειτουργία στο CLOUD για άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα και εκτός γραφείου. Βρήκαμε τον κατάλληλο συνεργάτη, την Qualisys Software”, αναφέρει ο κ. Δημητριάδης Δημήτρης, ιδιοκτήτης της SafetyTech Hellas.

 
Live Chat