Το Belive Family Sports Club στα Χανιά επέλεξε το MyMANAGER

Εκτύπωση

Η ONENET, εταιρεία πληροφορικής που ασχολείται με την ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών υλικού και λογισμικού και εδρεύει στα Χανιά, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του λογισμικού MyMANAGER CLUB και του εξοπλισμού, στο BELIVE FAMILY SPORTS CLUB, σε συνεργασία με την Qualisys Software.

Το BELIVE, είναι αθλητικός χώρος έκτασης 2000τ.μ στα Χανιά, με αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και την οικογένεια: γήπεδα τένις, squash, παιδότοπους, γυμναστήριο, κ.α. Η ανάγκη για την διαχείριση των μελών και των συνδρομών με πλήρη παρακολούθηση των οικονομικών συναλλαγών, ήταν επιτακτική.

Το λογισμικό MyMANAGER CLUB της Qualisys Software, εγκαταστάθηκε σε θέσεις εργασίας στη reception, οι οποίες αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν στοιχεία διαμέσου του συστήματος. Καταχωρούν τις νέες εγγραφές με τα δημογραφικά στοιχεία του μέλους και την αντίστοιχη συνδρομή. Για τον έλεγχο πρόσβασης των μελών, την καταγραφή προσέλευσης τους και τον έλεγχο πληρότητας των αθλητικών χώρων, εγκαταστάθηκαν τουρνικέ με αναγνώστες κάρτας, σε on line διασύνδεση με το MyMANAGER CLUB.

 
Live Chat