210 7647305
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εκτύπωση

Οι παρουσιάσεις και τα βίντεο θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ-ΧΟΝΔΡΙΚΗ

RETAIL - ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
Παρουσίαση διαχείρισης εντατικής λιανικής με POS
και οθόνη αφής. Εύκολη αναζήτηση είδους, καταχώρηση και μεταβολή ποσότητας, τιμής και έκδοση απόδειξης.

 
RETAIL - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ
Παρουσίαση διαχείρισης τραπεζιών κατά την διαδικασία της πώλησης. Απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις που έχουν σας αντικείμενο απασχόλησης την Παραγγελιοληψία καφετέριες, μπαρ, ψητοπωλεία, ξενοδοχεία κ.λ.π.).

 
RETAIL - ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
Παρουσίαση λιανικής πώλησης και τιμολόγησης με POS. Καταχώρηση ταχυκίνητων ειδών και έκδοση απόδειξης. Καταχώρηση στοιχείων πελάτη και τιμολόγησης. Διαχείριση αποθήκης, αριθμού LOT
και ημ/νίας λήξης.

 
ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ
Παρουσίαση διαχείρισης πελατών, καταχώρησης και έκδοσης παραστατικών και τιμολογίων. Εισπράξεις υπολοίπων και προμήθειες πωλητών.

 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Παρουσίαση διαχείρισης τραπεζικών λογαριασμών, εσόδων/εξόδων. Καταχώρηση προμηθευτών πληρωμών και πελατών. Πληρωμές με επιταγές και έκδοση αποδείξεων.
<
 

ΑΠΟΘΗΚΗ-ΕΡΓΑ

MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ
Παρουσίαση νέας έκδοσης MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ V 2.9 με νέα δυνατά λειτουργικά και τεχνικά χαρακτηριστικά.

 
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Παρουσίαση διαχείρισης προμηθευτών, καταχώρησης δελτίων αγορών και τιμολογίων. Πληρωμές υπολοίπων και προγραμματισμός πληρωμών.

 
ΑΠΟΘΗΚΗ-ΕΙΔΗ
Παρουσίαση διαχείρισης αποθήκης, καταχώρησης νέου είδους. Barcode, αποθέματα και δημιουργία λίστας παραγγελιών, κόστος αποθήκης. Εναλλακτικά είδη.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Παρουσίαση καταγραφής του μητρώου μελών, διαχείρισης εσόδων/εξόδων για συλλόγους, σωματεία και επαγγελματικές ενώσεις. Διαχείριση της ατζέντας διευθύνσεων και εκτύπωσης ετικετών για μαζικές αποστολές ταχυδρομείου. Αναλυτικό ημερολόγιο για την καταχώρηση των ραντεβού, υπενθυμίσεων του ημερήσιου προγράμματος

 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
Παρουσίαση καταγραφής πελατών με πληθώρα στοιχείων. Εύκολη καταγραφή συμβολαίων και συνδρομών, με δυνατότητα εκτύπωσης αποδείξεων. Άμεση αναγνώριση του πελάτη από τερματικά πρόσβασης και εμφάνιση των αντίστοιχων παρεχόμενων υπηρεσιών. Εξειδικευμένες λειτουργίες παρακολούθησης της σωματικής προόδου του πελάτη.

 

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ, ΑΔΕΙΕΣ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ
Παρουσίαση ωρομέτρησης - παρουσιολόγιο εργαζομένων με παρακολούθηση αδειών, απουσιών. Εκτύπωση αναλυτικών και συγκεντρωτικών αναφορών για την ενημέρωση της μισθοδοσίας. Συνδέεται με Barcode κάρτα, με βιομετρικό αισθητήρα αφής, ή με ηλεκτρονικά τερματικά ωρομέτρησης για τον έλεγχο εισόδου - εξόδου.

 
Live Chat