210 7647305
 

Πότε ΔΕΝ χρειάζεστε CRM;

Εκτύπωση
Η QUALISYS SOFTWARE είναι "Three Star Platinum Partner" της SugarCRM στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Μερικοί λόγοι, για τους οποίους ΔΕΝ χρειάζεστε CRM στην επιχείρησή σας είναι οι παρακάτω...

QUALINEWS ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 - 10 Λόγοι που ΔΕΝ χρειάζεστε CRM!
QUALISYS SOFTWARE - Ανάπτυξη και προώθηση ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής και εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις!

Πότε ΔΕΝ χρειάζεστε CRM;

10 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ χρειάζεστε CRM στην επιχείρησή σας.

10 Τέλεια Μνήμη
Σίγουρα, θα είστε σε θέση να θυμάστε 10 ή 20 ή ακόμη και 50 πελάτες, αλλά υπάρχει ένα σημείο που δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εργασίες, τα ραντεβού και γενικά όλα τα γεγονότα, όσο θα αυξάνεται το πελατολόγιό σας. Θέλετε πραγματικά να περιορίσετε την επιχείρησή σας σε κάποιες πληροφορίες που πιθανά θα θυμάστε; Αν ναι, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

9 Ιδιωτικό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Το ατομικό Mailbox είναι καλή λύση. Μπορείτε να φιλτράρετε, να ψάχνετε, να συγχρονίζετε κάθε φορά τα email σας σε όλες τις συσκευές σας και να τα αποθηκεύετε. Αυτό είναι μια χαρά στην αρχή, αλλά τί γίνεται όταν ο πωλητής αντικατασταθεί; Ποιά ήταν η επικοινωνία του με τους πελάτες; Αν γνωρίζετε τι είχε ειπωθεί, τότε ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

Το  Sugar, σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, διατηρεί όλες τις πληροφορίες σε μία κεντρική τοποθεσία. Όλες οι επικοινωνίες μπορούν να κρατηθούν και μπορείτε να τις δείτε και να τις μοιραστείτε με την υπόλοιπη ομάδα σας.

8 Χειρόγραφα Στατιστικά και Αναφορές
Ξέρετε πόσα επιτυχημένα έργα είχατε την περασμένη εβδομάδα, μήνα ή έτος; Πόσες προσφορές (ευκαιρίες) έχει δώσει το τμήμα πωλήσεων ανά χρονική περίοδο; Αν ναι, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

Η λύση Sugar, δίνει άμεσα μετρήσεις και στατιστικά για τις ενέργειες των τμημάτων της επιχείρησης.

7 Περιορισμένο Ιστορικό Δραστηριοτήτων
Εάν έχετε θελήσει να ανατρέξετε πίσω σε μία χρονική περίοδο και να θυμηθείτε τα πάντα για μία ή περισσότερες επαφές, τα follow up επικοινωνίας, τα πιθανά ραντεβού, τις προσφορές, τα email, ανάμεσα σε εσάς ή τα άλλα μέλη της επιχείρησή σας, και τα έχετε καταφέρει, τότε ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

6 Ελλιπής Ασφάλεια Δεδομένων
Ίσως χρησιμοποιείτε σημειωματάρια, ημερολόγια και άλλα συστήματα για την παρακολούθηση των δεδομένων σας. Οι πιθανότητες να τα χάσετε είναι υψηλές. Αποθηκεύετε τα πάντα στο laptop σας; Μπορεί να κλαπεί ή να χαλάσει ο δίσκος. Αν δεν σας ενδιαφέρει, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

Το Sugar, επιτρέπει να προστατεύετε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας από απώλεια. Παρέχει:
star Πιστοποιημένες διαδικασίες ασφαλείας (ταυτοποίηση χρηστών, κρυπτογράφηση δεδομένων).
star Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αδιάλειπτη διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου.
star Αμεση και ασφαλή πρόσβαση, με μια απλή σύνδεση στο Internet και σε tablet, mobile, smartphones, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε!

5 Το Παρόν της Επιχείρησης
Ο καθένας θέλει να ξέρει το μέλλον. Τώρα φυσικά ένα CRM δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον της επιχείρησης με ακρίβεια. Παρόλα αυτά, μία καλή λύση CRM, μπορεί να δώσει μια εικόνα πρόβλεψης του μέλλοντος με βάση επιδόσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Βασική προϋπόθεση είναι να καταγράφονται από τους χειριστές, όλες οι πληροφορίες στο σύστημα. Αν δεν σας απασχολεί το επόμενο βήμα, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

4 Το Marketing είναι Μονόδρομος
Αποστέλλετε μαζικά email προωθητικών εκστρατειών σε επιλεγμένες λίστες; Με ποιόν τρόπο διαχειρίζεστε τα αποτελέσματα και τον χρονοπρογραμματισμό των follow up; Είναι κρίσιμο να γνωρίζετε ποιες καμπάνιες αποδίδουν και ποιες όχι. Αν δεν πιστεύετε στην αμφίδρομη επικοινωνία, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

3 Χαμένες Πωλήσεις
Γνωρίζετε όλα τα στάδια επικοινωνίας; Σε πόσο χρονικό διάστημα έκλεισε η κάθε προσφορά ή χάθηκε από ανταγωνιστή; Τις εκκρεμότητες; Αν ναι, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

Στον πυρήνα του Sugar, βρίσκεται ένα σύστημα διαχείρισης όλου του κύκλου πώλησης, από την καταγραφή της ευκαιρίας, τα emails και τα τηλέφωνα που ανταλλάσσονται με τους πελάτες, μέχρι την απόρριψη ή την αποδοχή της παραγγελίας και την ολοκλήρωση της.

2 Αγνωστες Επαφές
Γνωρίζετε αν έχετε ευχαριστημένους πελάτες; Ξέρετε ποιοί δυνητικοί πελάτες είναι έτοιμοι για ένα γρήγορο call back και ποιοί είναι οι “ψυχροί”, για να μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας; Στη συνέχεια, επειδή η μνήμη σας είναι τέλεια (όπως προαναφέρθηκε), μπορείτε γρήγορα να επανεξετάσετε την διαδικασία πώλησης ανά υπόθεση; Αν ναι, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

Σκοπός του Sugar, είναι η προσέλκυση και η διατήρηση της πελατειακής βάσης μιας επιχείρησης.

1 Διασπορά Πληροφοριών
Ισχυρίζεστε ότι, μπορείτε να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας διάφορα συστήματα για την διαχείριση των εργασιών, την αποστολή email, την αρχειοθέτηση εγγράφων, τον προγραμματισμό των υποχρεώσεων και γενικά όλης της εισερχόμενης και εξερχόμενης επικοινωνίας. Σε τέτοια περίπτωση, ΔΕΝ χρειάζεστε CRM.

Η λύση Sugar, είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τις επιχειρηματικές διαδικασίες που αφορούν τις πελατειακές σχέσεις και σχετίζονται με τα τμήματα των πωλήσεων, του marketing, της εξυπηρέτησης - υποστήριξης και της κοινής χρήσης των πληροφοριών από όλα τα τμήματα.


Η QUALISYS SOFTWARE είναι "Three Star Platinum Partner" της SugarCRM στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Στις 12 Μαίου 2014 η Technology Marketing Corporation (TMC) πολυεθνική εταιρεία που ηγείται στον χώρο του online και έντυπου περιοδικού τύπου, σε θέματα τεχνολογίας, επικοινωνιών και μάρκετινγκ από το 1972, ανακοίνωσε ότι, η λύση Sugar της SugarCRM, είναι ο αποδέκτης του Βραβείου Αριστείας CRM 2014. SugarCRM
 
 
Live Chat