Συνεργασία QUALISYS SOFTWARE & Ε.Σ.Ε.Β.Ε στην "Εκποίηση Βιβλίου 2013"

Εκτύπωση
Δυναμική συνεργασία της QUALISYS SOFTWARE με το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε) για την μηχανογράφηση των διοργανώσεων «Εκποίηση-Παζάρια Βιβλίου 2013» με την λύση MyMANAGER RETAIL.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε) μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκποιήσεων βιβλίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, συνδιοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων την Εκποίηση Βιβλίου στην Πάτρα 10/09/-29/09/2013 στον πολυχώρο Veso Mare και στο Ηράκλειο Κρήτης 15/09-13/10/2013 στον χώρο του εμπορικού κέντρου Τalos Plaza.

Η QUALISYS SOFTWARE, υποστηρίζει μηχανογραφικά τον Ε.Σ.Ε.Β.Ε, με το σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER RETAIL. Ο υπεύθυνος ανά παζάρι, μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα υπόλοιπα της αποθήκης ανά τίτλο βιβλίου - εκδότη και τις υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές (εκδότες), τα διαθέσιμα χρήματα ανά ταμείο, τον μέσο όρο είσπραξης ανά ώρα (backoffice).

Για την υλοποίηση του κεντρικού συστήματος στην Πάτρα και στο Ηράκλειο Κρήτης, εγκαταστάθηκαν: Server και φορολογικοί μηχανισμοί ΕΑΦΔΣΣ για την έκδοση των τιμολογίων. Στα ταμεία εγκαταστάθηκαν POS PC, ταμειακές μηχανές και barcode scanners, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Live Chat