Το σύστημα ωρομέτρησης eTIME στο CLOUD καλύπτει τις απαιτήσεις της «Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας»

Εκτύπωση

Το λογισμικό eTIME της Qualisys Software, η γνωστή και πλέον αξιόπιστη λύση ωρομέτρησης, αναβαθμίστηκε και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της Οργάνωσης του Χρόνου Εργασίας και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας των εργαζομένων και συνδέεται on line με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Το λογισμικό eTIME, συνδέεται με ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας προσωπικού της ZKTeco που «διαβάζουν» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας με αναγνώστες QRCode, καρτών προσέγγισης, barcode και βιομετρικών. Πληθώρα επιχειρήσεων από την εφαρμογή eTIME αποστέλλουν καθημερινά σε πραγματικό χρόνο στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, την μέτρηση και την καταγραφή κάθε μεταβολής του χρόνου εργασίας των εργαζομένων τους, όπως: την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης, κάθε μορφής άδειας, τα ρεπό. Αυτόματες ειδοποιήσεις με SMS και Email για την κατάσταση του ωραρίου των εργαζομένων, αποστέλλονται καθημερινά από το eTIME στον τμηματάρχη ή στον υπεύθυνο της εταιρείας και του παρατήματος, αντίστοιχα.

Το eTIME λειτουργεί στο CLOUD μέσω browser από pc, tablet και mobile συσκευή, με ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας, παρέχοντας άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση για τη μισθοδοσία και τον εξωτερικό λογιστή με πληθώρα αναφορών και εκτυπώσεων.

 
Live Chat